Menu

Rendhagyó szilveszter

Nagyon kellemes persze, de nem különösebben nagy ötlet, hogy szállást foglaljon egy szállodába szilveszterre. Ha azonban ezt kicsit sablonosnak érzi, és nem szereti a szilveszteri egyenprogramot és az unalmas svédasztalos abrakot, akkor az idén válasszon valami egészen mást. Törjön ki a megszokott keretek közül; nem kell azt hallgatnia, hogy „nyápic senki, ha nem részegedik le nagyon”, vagy nem akar a gyerekeiért aggódva azon töprengeni, vajon milyen drogot csempésznek éppen az italukba…

Nem az otthoni szilveszterezésre gondolunk, azt ezúttal is felejtse el, de legyen bátrabb, vagy alaposabb, és keressen egy tematikus szállodát. El se tudja képzelni, milyen változatos szilveszteri programokat kínálnak. Kizárt, hogy ne találjon a szilveszteri ajánlatok között olyat, ami elnyerné a tetszését. És így a szilveszter így végre valóban olyan lesz, amilyennek mindig szerette volna.

Elmehet például szilveszteri éjszakai fáklyás sítúrára. Vacsora után lassú suhanás egy vezetővel a sötét pályán a tűz imbolygó fényében, éjfélkor csendes koccintás, aztán nyugodt alvás a hűvös szobában a ropogós ágyneműben… ilyen is van. Ha nincs kedve egy külföldi síterepen szilveszteri szállást foglalni, és nálunk éppen nem túl hideg az idő, helyettesítse a síelést a túrázással. Garantáltan nem lesz kisebb az élmény. Semmi trombita, konfetti, nem borulnak vadidegen, borostás alakok a nyakába „boldogot” kívánva.

A szilveszter úgyis lehet más, hogy nem zárkózik el a többi embertől. Sőt kifejezetten keresse őket: ha még szingli, biztosan érdekelni fogja, hogy olyan szilveszteri partikat is rendeznek, amelyeknek kifejezetten az a célja, hogy megismerkedjen a másik nem képviselőivel, bár az is igaz, hogy ezen a pont amúgy sem nehéz ismerkedni. Ha akarja, tovább szűkítheti a kört, ha olyan ismerkedési céllal rendezett szilveszteri partit keres, ahová egy bizonyos hobbit űzőket hívnak meg. És még ha úgy alakul, hogy nem is találja meg a vágyott társat, legalább jól töltötte az időt, mert volt miről beszélgetni.