Menu

Üdvözöljük az MKA.hu blogján

Ajándék tippek kismamáknak

A babaváró bulikat nem is olyan rég csupán csak hollywoodi filmekből ismertük, és irigykedtünk a kamupocakos színésznőkre, akiket szinte elárasztott a barátnőktől kapott ajándék halom. Ma már itthon sem fura pocakparty meghívót kapni. Ám ilyenkor elgondolkodik az ember lánya, vajon mivel is lepje meg gömbölyödő hasú barátnőjét. A legnagyobb titokban szervezett babaváró buli például máris jó alap.

Egy kis süti, üdítő (a „terhesek söre” tuti befutó erre az alkalomra), szép de kedvenc slágerek, véget nem érő sztorik, folyton villogó vakuk. Egy ilyen délután biztosan szép emlék lesz a kismamának.

Ha többen gyűltök össze, akkor a sok apróság helyett gondolkodhattok egy nagyobb értékű ajándékban. Érdemes hasznos, praktikus dolgok között válogatni, amit a kismama hosszabb ideig ki tud használni, ha ránéz, Ti jussatok az eszébe. Ideális ajándék egy szép pelenkázó táska, amibe a fél ház is elfér akár, nem utolsó sorban szép és nőies darab egyben. Meglephetitek egy kismama vagy újszülött fotózásra szóló utalvánnyal, hogy a legszebb pillanatokat profi fotós örökíthesse meg. Ha még a terhesség elején jár, akkor egy rendhagyó naplót, egy pocakmérőt is elrejthettek az ajándékok között és persze tutti befutó egy-egy divatos kismama ruha darab.

Gondolhattok a babára is. Színes pelusok, süti baba zoknik, babaholmi csokrok és shake-ek mind-mind csodaszépek és garantáltan széles mosolyt csalnak a baba és a mama arcára is. Ha nem bíztok a kismama kézügyességében a bolti lábnyomat készítő helyett ajándékutalvánnyal is meglephetitek egy kerámia műhelyben, ahol szintén profi csapat örökíti meg a bébi láb- és kézlenyomatát.

Emellett persze minden kreatív ötlet jöhet: montázs a barátnőtök növekvő pocakjáról, vagy esetleg jópofa „fantomkép”a születendő bébiről az anyuka és apuka gyerekkori fotóiból összehozva.